Badrumsrenovering Ekerö

EN INVESTERING SOM LÖNAR SIG 08-120 52 100

OM OSS

Vi är ett byggföretag som utför bygg- och renoveringsarbeten åt både privatpersoner och företag. Vi utför även måleriarbeten som fasad- och fönstermålning, tapetsering och renovering av väggar. Vi har specialistkompetens inom kakel och klinker med behörighet för arbete i våtrum och har stora vana av badrumsrenoveringar. Våra hantverkares samlade bredd och kompetens gör att vi utan problem kan erbjuda totalentreprenad på bygg- och renoveringsarbeten.

Vid exempelvis en badrumsrenovering är det många olika moment som ska klaffa, från väggarbeten med ytskikt och kakelsättning till rördragning och elinstallationer. När du väljer en totalentreprenad från oss ser vi till att arbetet löper smidigt och att arbetsinsatserna utförs i rätt ordning och vid rätt tidpunkt. Det gör att vi kan snabba på processen men bibehålla en god kvalitet. Vår arbetsledare övervakar alla moment från planering till det färdiga resultatet.

Vårt mål är nöjda kunder, och det når vi genom noggrannhet och lyhördhet. För oss är det viktigt att det finns en rak och ärlig kommunikation mellan kund, arbetsledare och hantverkare och att det inte sker några missförstånd. Därför inleder vi varje samarbete med ett personligt möte där vi går igenom processen i detalj vad gäller material, färgval, ungefärlig kostnad och tidsåtgång. Sker det ändå misstag ser vi till att åtgärda dem där och då och inte senare.

Här kan du fylla i dina uppgifter och skicka in en intresseanmälan. Vi kan sedan kontakta dig med en preliminär offert och ett erbjudande om ett personligt möte.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Välj ett kvalitets- och miljöcertifierat företag för din badrumsrenovering!