Badrumsrenovering Ekerö

EN INVESTERING SOM LÖNAR SIG 08-120 52 100

BADRUMSRENOVERING

Badrumsrenovering – en bra investering

Bor du i en bostadsrätt har du mycket att vinna på en badrumsrenovering på Ekerö, oavsett om du precis flyttat in eller om du planerar en försäljning. Om du precis köpt en lägenhet med renoveringsbehov märkte du antagligen att priset blev lägre än för liknande lägenheter i samma område, särskilt om det var just badrummet som behövde renoveras. Badrum i dåligt skick är något som förknippas med fuktskador, dålig lukt och en massa krångel. Att lägga ner en ordentlig summa pengar för att låta renovera badrummet innan en försäljning ger därför mångdubbelt tillbaka vid slutpriset.

Vad gäller?

Bor du i en bostadsrätt behöver du vanligtvis inget tillstånd för att renovera badrummet, men man ska alltid kolla med styrelsen innan vad som gäller. Dessutom kan det gå att få bidrag till badrumsrenovering eftersom det är något som många bostadsrättsföreningar prioriterar. Rent generellt är det alltid bra att inleda processen med en badrumsrenovering att sätta sig in i regler och förhållanden kring just badrum, inte bara i din förening utan även på ett generellt plan.

Professionellt utfört arbete

Det är till exempel oerhört viktigt att arbetena är fackmannamässigt utförda. Att ge sig på en badrumsrenovering själv om man inte har stor hantverkserfarenhet är direkt dumdristigt. Vissta kan mycket pengar sparas, den största kostnaden för en badrumsrenovering är arbetskostnaden, men den är det av en anledning. Här ska rörmokare, snickare, våtrumstekniker och elektriker samsas och göra ett svårt jobb som kräver mycket noggrannhet. Dessutom ska arbetena koordineras så att allt flyter på smidigt. Dessutom finns ROT-avdraget, som berättigar dig till ett avdrag på arbetskostnaden med 30% när du anlitar professionell hjälp.

Försäkringsfrågor

Om en skada uppstår är det också viktigt att kunna påvisa att badrummet renoverats på ett korrekt sätt. Har det fuskats eller använts felaktigt material eller tillvägagångssätt betalar ditt försäkringsbolag inte ut en krona. Du får då bekosta eventuell sanering själv, plus kostnaden av ett nytt badrum. Anlitar du oss kan du räkna med att arbetet utförs korrekt!

Att hitta rätt badrumsfirma

När du letar efter en bra firma som kan ta sig an din badrumsrenovering ska du inte nöja dig med den första du hittar, utan hör dig för bland vänner och bekanta och leta på nätet. Lägg vikt vid kundbemötande och input du får från firman i fråga om tips och idéer. På så sätt kan du lättare göra en bra bedömning av vad du har att välja bland. Vi har många nöjda kunder som vi kan hänvisa dig till för att få referenser.

Lägg er på rätt nivå kostnadsmässigt

Den gyllene medelvägen är ofta den bästa att gå i det långa loppet, det gäller inte bara val av firma utan även vid val av material. Hittar man en vacker kran eller en underbar mosaik, så ska man slå till om man har råd, men gör inte lyxen till ett självändamål. Satsa på gedigna material och inredningar från stora tillverkare och krydda med enstaka detaljer som förhöjer intrycket. Det samlade intrycket ditt nyrenoverade badrum ger kommer att vara mer än tillräckligt.

Vi bygger badrummet som du alltid har drömt om!